Search

Nyújtogatja a nyelvét a Huawei animojija

Az almásoknál idén a megnyúlt képernyő mellett gyakorlatilag minden az iPhone X kijelzőjébe türemkedő TrueDepth kamerarendszerről szól, ami biztonságos arcalapú azonosítást és ügyes mimikalekövetést tesz lehetővé. Kuo Ming-Chi szerint a technológia 2,5 év előnyben van a konkurenciához képest, ám a Huawei máris demonstrálta saját, készülőfélben lévő megoldását a 3D-s, mélységérzékelős arcazonosításra, ami persze nem került még a márka vagy a Honor brand egyik készülékébe se beépítésre.

(forrás: WinFuture) [+]

A Huawei megoldása szintén egy pontvetőre és infravörös technológiára hagyatkozik, az arc felismertetésekor pedig nem kevesebb, mint 300 ezer pontot rögzít a térben, ami jóval precízebb leképezést jelent a Face ID-hoz képest.


(forrás: WinFuture) [+]

A gyártó szerint a hardver négytized másodperc alatt képes ezután eldönteni, hogy a készülékre tulajdonosa mered-e, vagy egy illetéktelen, és ha már adott a 3D-s feltérképezés, a Huawei az animojira is rá kíván licitálni (ami egyébként nem feltétlenül használja a TrueDepth kamera segédelemeit).


(forrás: WinFuture) [+]

A Huawei (pontosabban, Honor bemutató lévén, a szóban forgó Honor) készülék egyfelől kidolgozottabb 3D-s figurákkal demonstrálta a felhasználó mimikájának a követését, plusz egy dolgot bemutatott, amire az iPhone X nem képes: a nyelvmozgás és a nyelvnyújtás animálását. Arról viszont nem esett szó, hogy a Huawei fejlesztése mikor állhat készen bevetésre, ha egyáltalán kiköt egy okostelefonban. Talán a december 5-ei, londoni Honor V10 premieren több információ napvilágot lát.

Olvashatjuk itt:Forrás

0.Comments

    Leave a Comment