Search

Friss profilokat hozott az új Radeon Software

<

Az AMD elérhetővé tette a 18.3.1-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely a Final Fantasy XV Windows Edition, a Warhammer: Vermintide 2 és a DOTA 2 című játékokhoz kínál új, illetve frissített profilokat. Az AMD az utóbbi címben, a Radeon RX 580 erejéig ki is mérte a várható előrelépést, így az említett VGA-nál akár 6%-os gyorsulásra lehet számítani az első Radeon Software Adrenalin Edition meghajtóhoz viszonyítva.gyorsulás mértékét.

Hir​d​e​té​s​

Szokás szerint pár hibát is korrigál a meghajtó, többek között a Sea of Thieves alatt megszűnik az alkalmazás váratlan összeomlása, a Middle-earth: Shadow of War esetében a több GPU-s konfigurációk nem eredményeznek majd helyenként villogó textúrákat, illetve a World of Tanks című alkotásban megszűnik a több GPU-s rendszereken előforduló színtorzulás. Mindezek mellett javításra került az a gond is, amelynek keretében a Radeon Chill aktiválására beállított gyorsbillentyű esetlegesen nem lett alaphelyzetbe állítva a gyári alapértelmezett beállítások visszaállításánál.

A 18.3.1-es verziójú, Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Olvashatjuk itt: Forrás

0.Comments

    Leave a Comment